Miere de primavara

Miere de primavara
Miere de primavara
250 gr
800 lei
400 gr
1400 lei
750 gr
2000 lei
1 kg
2500 lei
2.25 kg
5100 lei
6 kg
13800 lei
Galetuta 5 kg
11500 lei
Galetuta 7 kg
16100 lei

rapiță, păpădie, pomi fructiferi

Mierea de primavara este in mare parte culeasa de la rapita insa in faguri se regaseste si prima miere pe care albina o culege primavara de la pomii fructiferi si papadie. Astfel rezulta o miere excelenta atat ca gust cat si ca proprietati terapeutice.

Acest sort de miere este foarte bogat in glucoza, lecitina, polen, fapt pentru care ea se poate consuma atat de catre persoanele mai anemice pentru a se revigora cat si de persoanele active pentru a-si pastra tonusul bun. Deasemenea se consuma in perioadele de suprasolicitare intelectuala imbunatatind memoria. Datorita continutului bogat de polen prin consumul constant de miere de primavara se previne demineralizarea oaselor. Mierea de primavara imbunatateste elasticitatea vaselor sanguine prevenind aparitia colesterolului.

Miere de primavara cristalizeaza foarte repede avand cristale foarte fine si consistenta untoasa fapt pentru care este preferata de multi consumatori unsa pe paine. Sub forma cristalizata se poate folosi pentru hidratarea si curatarea pielii de celulele moarte.

Mierea de primavara are culoare galbuie cand este extrasa iar dupa cristalizare este aproape alba.

Acest produs nu inlocuieste un consult medical si nu este recomandat persoanelor alergice la acest tip de miere.