Miere Poliflora

Miere Poliflora
Miere Poliflora
250 gr
800 lei
400 gr
1200 lei
750 gr
1900 lei
1 kg
2300 lei
2.25 kg
4700 lei
6 kg
12600 lei
Galetuta 5 kg
10000 lei
Galetuta 7 kg
14000 lei

Consumul constant de miere poliflora previne demineralizarea oaselor. Este un excelent fortifiant, imbunatateste digestia, ajuta ficatul.

Mierea poliflora este mierea pe care albina o culege din diverse flori, din flora spontana. Avand la baza o multitudine de flori albina va culege o miere foarte bogata in polen, saruri minerale si alti nutrienti benefici organismului uman.  Acest sort de miere are cel mai mare continut de polen, fiind mierea cea mai cunoscuta si consumata la noi in tara. Se poate consuma atat de copii cat si de varstnici avand un gust placut usor parfumat.  Culoarea ei variaza in functie de florile din care a fost culeasa. Poate fi brun deschis pana la brun inchis.  Productia la acest sort de miere este de obicei mai mare comparativ cu celelalte tipuri de miere. Si acest tip de miere cristalizeaza repede datorita continutului ridicat de glucoza si polen. Prin cristalizare ea nu isi schimba proprietatile. Ea are in compozitia ei fructoza, glucoza, zaharuri simple, vitamine din complexul B, vitamina C,  enzime si minerale.

Mierea poliflora este consumata la noi in tara de toate categoriile de varsta, fiind un fortifiant excelent. Se poate consuma ca atare sau in amestec cu alte produse apicole. Deasemenea consumul de miere poliflora imbunatateste digestia favorizand tranzitul intestinal, ajuta ficatul datorita polenului, ajuta in tratarea anemiilor (datorita continutului de fier si saruri minerale),  are efect antiseptic, etc.

Consumul constant de miere poliflora aduce beneficii mari organismului uman, prevenind demineralizarea oaselor.  

Mierea poliflora este folosita atat la prepararea unor prajituri delicioase cat si la fripturi si alte preparate culinare. Deasemenea se foloseste la prepararea limonadelor, a ceaiurilor si in alte bauturi.